Ochrana osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas Tomáši Ryglovi, se sídlem Jalubí 581, 687 05 Jalubí, identifikační číslo: 08813990 (dále jen ‚‚Odpovědná osoba‘‘, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • Jméno a příjmení,
    • korespondenční adresu,
    • telefonní číslo,
    • emailovou adresu.
  2. Jméno, přijmení, emailovou adresu, telefonní číslo a korespondenční adresu je nutné zpracovat za účelem zpracování nabídky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány a uchovány do ukončení souhlasu se zpracováním údajů.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na kontaktní údaje nebo zasláním mailu na tomas@tomasrygl.cz. Tomáš bude reagovat na toto oznámení nejpozději do 30 kalendářních dnů.
  4. Zpracování osobních údajů provádí odpovědná osoba, osobní údaje však pro odpovědnou osobu mohou zpracovávat i další případní poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • https://www.vyfakturuj.cz – Redbit s.r.o., Antonína Dvořáka 612, 280 02 Kolín II, IČ: 24197190, DIČ: CZ24197190, info@vyfakturuj.cz, +420 228 225 361
    • https://www.simpleshop.cz/kontakt/ – Redbit s.r.o., Antonína Dvořáka 612, 280 02 Kolín II, IČ: 24197190, DIČ: CZ24197190, info@simpleshop.cz, +420 228 225 362
    • https://mailchimp.com – Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Menu